Bulgarii vor sa construiasca in Bucuresti locuinte din containere: Care e pretul

Vineri, 17 Aprilie 2015, ora 14:22
1825 citiri
Bulgarii vor sa construiasca in Bucuresti locuinte din containere: Care e pretul
Foto: Romania Insider

O companie din Bulgaria vrea sa construiasca un complex de apartamente in Bucuresti, pentru care va folosi containere iesite din uz de pe navele de transport maritim.

Pretul unei astfel de locuinte este de 12.000 de euro.

"Pam Consult Consortium prezinta, in cadrul Targului Imobiliar National - tIMOn, un proiect nou, la un pret extrem de mic. Este vorba de un ansamblu social construit din containere, ce va insuma 100 de apartamente de 2 camere si va fi structurat pe 5 etaje.

In timp ce consumul mediu din Romania este de 180 kWh/mp/an, ansamblul de locuinte dezvoltat de Pam Consult Consortium se va incadra in aproximativ 80 kWh/mp/an, diferenta fiind simtita puternic in costurile energetice ale locatarilor. Fiecare apartament va avea aproximativ 27 de metri patrati, iar imobilul va avea si lift", se arata intr-un comunicat al tIMOn, citat de Mediafax.

Intregul ansamblu ar costa 1,2 milioane de euro, iar in total, blocul ar avea o suprafata de 3.200 de metri patrati si ...citeste mai departe despre "Bulgarii vor sa construiasca in Bucuresti locuinte din containere: Care e pretul" pe Ziare.com

#locuinte containere Bucuresti, #apartamente containere Bucuresti, #complex rezidential containere , #Stiri Casa