Casa cu patru dormitoare si o factura la intretinere mai mica de 10 lei pe luna

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 07:23
1516 citiri
Casa cu patru dormitoare si o factura la intretinere mai mica de 10 lei pe luna
Foto: John McCall Architects

Pare o casa ca oricare alta, cu un design simplu si incaperi luminoase, dar are un avantaj imbatabil: costurile de intretinere sunt de aproximativ 100 de lei pe an, deci putin peste 8 lei pe luna.

Locuinta se afla in Marea Britanie, in orasul West Kirby, si a fost construita de arhitectul Colin Usher, pentru el si pentru sotia sa, cu obiectivul de a reduce valoarea facturilor cat mai mult posibil, potrivit Daily Mail.

Foto: John McCall Architects

Dupa ce au locuit in ea doi ani, sotii Usher spun ca rezultatele au depasit cele mai optimiste asteptari: costul energiei pentru incalzire, iluminat, apa calda si gatit au fost pana acum mai mici de 15 lire sterline pe an, deci mai putin de 100 de lei.

Foto: John McCall Architects

Foto: captura BBC

Conceputa dupa principiul german Passivhaus - casa pasiva, locuinta cu patru dormitoare este construita din beton care retine caldura si dispune de o pompa de inalta tehnologie care extrage caldura din aerul exterior si o ...citeste mai departe despre "Casa cu patru dormitoare si o factura la intretinere mai mica de 10 lei pe luna" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#costuri mici intretinere, #casa eficienta energetic, #reducere facturi , #Stiri Casa