Cea mai scumpa casa din SUA este aproape gata. Cum arata locuinta de 500 de milioane de dolari

Sambata, 30 Septembrie 2017, ora 21:02
1559 citiri
Cea mai scumpa casa din SUA este aproape gata. Cum arata locuinta de 500 de milioane de dolari
Foto: Skyline Development

In urma cu cativa ani, Nile Niami, un fost producator american de filme devenit constructor de resedinte private de lux, si-a propus sa ridice una dintre cele mai extravagante case vazute vreodata - si si-a dus la capat intentia cu toata seriozitatea.

Foarte curand, casa imaginata de Niami va iesi pe piata la un pret descurajator chiar si pentru un nabab: nu mai putin de jumatate de miliard de dolari.

Numita "The One", va fi cea mai scumpa casa din Statele Unite, eclipsand proprietatea Chartwell, care, la pretul de 350 de milioane de dolari, detine in prezent acest titlu.

Lucrarile au inceput in 2013, iar colosala locuinta urmeaza sa fie gata anul viitor.

Jurnalistii de la CNBC au avut de curand ocazia sa faca turul proprietatii. Situata pe varful unei coline din cartierul Bel Air din Los Angeles, California, cu o suprafata de 9.290 de metri patrati, aceasta ofera o priveliste atotcuprinzatoare asupra imprejurimilor.

Constructia este realizata cu materiale de cea mai inalta calitate, inclusiv o cantitate impresionanta de marmura, si duce ideea de trai de lux mult mai departe decat mega-vila obisnuita.

Practic, in confortul propriei locuinte ai parte de aproape tot ce ai putea gasi in oras.

Astfel, viitorii proprietari se vor putea delecta cu lectura intr-o bibiloteca uriasa cu pereti din sticla sau se vor relaxa in sala de bowling privata, cu patru piste.

Pentru iubitorii de filme va exista un cinematograf cu 40 de locuri.

Proprietatea va include chiar si un club de noapte.

Iar una dintre camere va avea acvarii cu meduze in loc de pereti.

Proprietarii se vor bucura de vremea frumoasa la una dintre cele patru piscine de tip "infinity".

Inconjurata de un sant umplut cu apa, casa va parea ca pluteste.

Niami este increzator ca locuinta isi va gasi usor un cumparator.

"Sunt multi oameni cu o multime de bani, care vor ceva ce nimeni altcineva nu poate avea. Aceasta casa este acel ceva", spune dezvoltatorul.

Foto: Skyline Development via CNBC (imagini generate pe calculator)... citeste mai departe despre "Cea mai scumpa casa din SUA este aproape gata. Cum arata locuinta de 500 de milioane de dolari" pe Ziare.com

#cea mai scumpa casa SUA, #casa lux , #Stiri Casa