Chiriile au crescut in Bucuresti - Cati bani platim in plus fata de anul trecut

Luni, 16 Martie 2015, ora 16:24
1292 citiri
Chiriile au crescut in Bucuresti - Cati bani platim in plus fata de anul trecut

Chiriile apartamentelor cu 3 si 4 camere din Bucuresti au crescut cel mai mult in ultimul an, cu pana la 8%, ca urmare a numarului mic de oferte in raport cu cererea.

Astfel, in luna aceasta s-a inregistrat un pret mediu de 620 de euro pentru apartamentele cu 3 camere si de 981 de euro pentru apartamentele cu 4 camere.

Si pretul mediu al chiriei in cazul apartamentelor cu 2 camere este intr-o usoara crestere in ultimele douasprezece luni, ajungand la 389 de euro, in timp ce singurele care se afla in regres sunt garsonierele, cu un pret mediu in martie de 245 de euro.

Explicatia consta in cresterea numarului de oferte de vanzare de pe piata in dauna celor de inchiriere. Acest lucru a condus la micsorarea si imposibilitatea ofertei de a face fata cererii, efectul fiind de majorare a preturilor, arata o analiza Imobiliare.net.

Fata de aceeasi perioada a anului trecut, pretul mediu al chiriei apartamentelor cu 4 camere s-a marit cu 8%, cea mai mare crestere dintre toate ...citeste mai departe despre "Chiriile au crescut in Bucuresti - Cati bani platim in plus fata de anul trecut" pe Ziare.com

#chirii crestere Bucuresti, #chiriii Bucuresti, #chirie Bucuresti, #chirie apartamente Bucuresti , #Stiri Casa