Conditii de lux intr-un apartament de 37 de metri patrati demn de secolul al XXI-lea (Galerie foto)

Duminica, 08 Mai 2016, ora 12:21
906 citiri
Conditii de lux intr-un apartament de 37 de metri patrati demn de secolul al XXI-lea (Galerie foto)
Foto: Liquid Interiors

O cunoscuta firma de design interior din Hong Kong a reusit sa transforme un apartament de 37 de metri patrati intr-o locuinta inteligenta spatioasa si luxoasa.

In cadrul proiectului de renovare a apartamentului situat intr-un cartier de afaceri din Hong Kong, cei de la Liquid Interiors au avut in vedere reducerea la minimum a amprentei de carbon, integrarea unor sisteme pentru imbunatatirea calitatii somnului si utilizarea inteligenta a spatiul disponibil. Rezultatul este un apartament demn de secolul al XXI-lea, potrivit Digital Trends.

Locuinta de vis amenajata pe mai putin de 29 de metri patrati. Are inclusiv cinema (Foto)

Un alt aspect important a fost reducerea zgomotului exterior. Tinand cont de faptul ca unul dintre proprietarii apartamentului lucreaza ca pilot de avion, iar apartamentul se afla intr-o zona zgomotoasa din Hong Kong, asigurarea unor conditii optime pentru dormit a fost una dintre cerintele de baza.

In acest scop, s-a optat pentru ferestre cu geamuri ...citeste mai departe despre "Conditii de lux intr-un apartament de 37 de metri patrati demn de secolul al XXI-lea (Galerie foto)" pe Ziare.com

#amenajare apartament mic, #apartament inteligent, #economie energie casa , #Stiri Casa