Criza pe piata chiriilor, inaintea inceperii anului universitar - ce oras sta cel mai rau

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 13:31
1470 citiri
Criza pe piata chiriilor, inaintea inceperii anului universitar - ce oras sta cel mai rau
Foto: Ziare.com

Inceputul anului universitar vine cu o criza pe segmentul imobiliar al chiriilor, oferta fiind cu 20 la suta mai mica decat perioada similara a anului trecut.

Astfel, potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro si remisa luni Ziare.com, se inregistreaza o scadere semnificativa a ofertei de apartamente scoase spre inchiriere in cinci orase care sunt mari centre universitare - Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Iasi.

In analiza este luata ca punct de referinta luna august, cand majoritatea proprietarilor isi promoveaza locuintele, inaintea anului universitar. Astfel, de la 8.500 de anunturi, in 2014, s-au inregistrat sub 7.000 de anunturi, in 2015, tot in perioada in care studentii isi cauta chirie.

Topul celor mai scumpe orase: preturi, chirii, salarii - Cat de jos e Bucurestiul

Bucuresti

Scaderea in Capitala este de 17 la suta, fata de aceeasi perioada a anului trecut, respectiv la 3.608 noi anunturi de inchiriere, de la 4.329 de oferte, cate se ...citeste mai departe despre "Criza pe piata chiriilor, inaintea inceperii anului universitar - ce oras sta cel mai rau" pe Ziare.com

#criza inchiriere imobiliare, #inchiriere apartamente, #chirii an universitare, #chirii Bucuresti , #Stiri Casa