Cu cat s-au scumpit in 2015 apartamentele in Capitala si in celelalte orase ale tarii

Marti, 22 Decembrie 2015, ora 15:46
1125 citiri
Cu cat s-au scumpit in 2015 apartamentele in Capitala si in celelalte orase ale tarii
Foto: Arhiva Ziare.com

La nivelul Capitalei si al celorlalte sapte mari regiuni de dezvoltare ale tarii, preturile cerute pentru apartamentele scoase la vanzare au crescut simtitor in ultimul an (T4 2015 raportat la T4 2014), potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro si platforma specializata Analize Imobiliare.

Cu trei exceptii, locuintele s-au scumpit in majoritatea oraselor analizate. Cele mai semnificative rate anuale de crestere, de peste 10%, au fost consemnate in Cluj-Napoca, Timisoara si Suceava, in vreme ce ieftiniri au avut loc doar in Sibiu, Resita si Focsani, se arata in analiza transmisa Ziare.com.

Clasamentul national al celor mai scumpe apartamente este condus de Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara si Constanta, la polul opus regasindu-se orase precum Resita, Targoviste, Zalau si Satu Mare.

"In 2015, tonul in rezidential a fost dat din Ardeal si Banat. Dupa ce a fost devansata de Cluj-Napoca, Capitala se situeaza anul acesta pe locul al doilea in clasamentul oraselor cu cele mai ...citeste mai departe despre "Cu cat s-au scumpit in 2015 apartamentele in Capitala si in celelalte orase ale tarii" pe Ziare.com

#scumpiri apartamente, #ieftiniri apartamente, #preturi apartamente, #apartamente Bucuresti , #Stiri Casa