Cum arata o casa de peste 30 de milioane de dolari de pe "strada miliardarilor" (Galerie Foto)

Duminica, 13 Septembrie 2015, ora 08:34
1256 citiri
Cum arata o casa de peste 30 de milioane de dolari de pe "strada miliardarilor" (Galerie Foto)
Foto: Celia Sawyer via Business Insider

Designerul de interior si femeia de afaceri Celia Sawyer remodeleaza case scumpe pentru cei foarte bogati, cele mai multe dintre acestea valorand de la 15 milioane de dolari in sus.

Una dintre casele la care Sawyer a lucrat se numeste "Fairways" si este evaluata in prezent la aproximativ 22 de milioane de lire sterline (34 de milioane de dolari), potrivit site-ului imobiliar Glentree, noteaza Business Insider.

Proprietatea este amplasata pe celebra "strada a miliardarilor", Bishops Avenue, in nordul Londrei. Casa are o suprafata de aproape 1.600 de metri patrati si include opt dormitoare, un complex subteran pentru petrecerea timpului liber, o piscina imensa si o sala de cinema.

In plus, proprietarii dispun de o gradina de aproximativ 80 de metri patrati si un garaj pentru patru masini.

Cei din casa pot ajunge in gradina prin intermediul unor usi "franceze", lumina fiind un element important in cadrul acestui proiect. Casa este decorata cu corpuri somptuase de iluminat si ...citeste mai departe despre "Cum arata o casa de peste 30 de milioane de dolari de pe "strada miliardarilor" (Galerie Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa scumpa Londra, #casa lux, #strada miliardarilor Londra , #Stiri Casa