Cum isi gasesc romanii o locuinta si care sunt principalele criterii de selectie

Marti, 01 Martie 2016, ora 10:32
1462 citiri
Cum isi gasesc romanii o locuinta si care sunt principalele criterii de selectie
Foto: Re/Max

Cei mai multi europeni gasesc locuinta dorita in urma unei cautari pe Internet si, de cele mai multe ori, impreuna cu partenerul de viata, arata un studiu recent.

Potrivit unei analize realizate de agentia imobiliara RE/MAX, proportia locuitorilor de pe Batranul Continent care cerceteaza oferte din mediul online este de 81%, informeaza un comunicat remis Ziare.com.

Raportat la piata din Romania, de asemenea, peste 50% din cumparatorii unei locuinte au ajuns la casa dorita tot prin cautari pe Internet.

Potrivit studiului RE/MAX, la nivel european, 67% dintre cei care se afla in cautarea unei case incep prin a cauta pe site-urile specializate in anunturi imobiliare. In plus, 44% intreaba prietenii si familia daca stiu de proprietati scoase la vanzare. De asemenea, 35% din total incep cautarea cu ziarele specializate in anunturi.

In ceea ce priveste metodele prin care cei aflati in cautarea unei case chiar gasesc cea mai buna varianta, studiul RE/MAX Europe arata ca cele mai... citeste mai departe despre "Cum isi gasesc romanii o locuinta si care sunt principalele criterii de selectie" pe Ziare.com

#crtierii locuinte romani, #criterii cumpara locuinte romani, #romani cumpara locuinte , #Stiri Casa