Cum vede Isarescu posibila legea darii in plata: Reactia bancilor este normala, nu o razbunare

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 17:09
1374 citiri
Cum vede Isarescu posibila legea darii in plata: Reactia bancilor este normala, nu o razbunare
Foto: Arhiva / Digi24

Legea darii in plata, daca va fi aprobata in concordanta cu expunerea de motive, adica sa se refere la cei care au probleme reale, nu ar strica, insa aceeasi lege nu spune nimic despre garantia pe care statul o acorda prin programul "Prima casa", a declarat, vineri, intr-un briefing de presa, Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

"Noi discutam cu bancile in calitate de supraveghetor, dar nu am cunostinta de nicio intelegere intre banci. Credem ca ce au anuntat unele banci, in conditiile in care legea va fi aprobata in forma actuala, mi se pare o reactie actuala la o propunere legislativa majora. Legea darii in plata, daca va fi aprobata in concordanta cu expunerea de motive, adica sa se refere la cei care au probleme reale, si nu la alte imobile sau terenuri, cred ca nu ar strica.

Pe de alta parte, daca ma intrebati pe mine, este foarte bine ce am vazut in ultimele zile, in sensul ca se vine cu informatii corecte. Numai in Spania se gaseste o astfel de ...citeste mai departe despre "Cum vede Isarescu posibila legea darii in plata: Reactia bancilor este normala, nu o razbunare" pe Ziare.com

#Isarescu legea darii plata, #lege dare plata case , #Stiri Casa