De ce se scumpesc apartamentele dupa Legea darii in plata

Vineri, 17 Iunie 2016, ora 11:10
1087 citiri
De ce se scumpesc apartamentele dupa Legea darii in plata
Foto: Arhiva Ziare.com

Speriati de efectele Legii darii in plata, romanii s-au inghesuit sa-si cumpere o locuinta in ultima perioada. Astfel, cererea a fost mult mai mare decat oferta, ceea ce a dus la scumpirea apartamentelor si garsonierelor.

Portalul Imobiliare.ro a facut o comparatie intre cele mai mari piete imobiliare ale tarii - Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.

Potrivit analizei remise vineri Ziare.com, preturile locuintelor din aceste orase au crescut considerabil in ultimele 12 luni.

Majorarea avansului la creditele imobiliare, unul dintre efectele perverse ale Legii darii in plata

Cluj-Napoca

In momentul de fata, in Cluj-Napoca se gasesc cele mai scumpe locuinte. La finele lunii mai, pretul mediu ajunsese la 1.209 euro pe metru patrat util. Valoarea este cu 13,9% mai mare decat cea din mai 2015, respectiv 1.061 de euro pe metru patrat.

Aceasta evolutie a avut loc in contextul in care, in primele cinci luni ale anului, volumul de noi anunturi de vanzare pe segmentul ...citeste mai departe despre "De ce se scumpesc apartamentele dupa Legea darii in plata" pe Ziare.com

#scumpire apartamente dare plata, #scumpire apartamente, #crestere preturi apartamente, #preturi apartamente , #Stiri Casa