Dupa boomul provocat de darea in plata, apartamentele s-au ieftinit in majoritatea oraselor

Luni, 04 Iulie 2016, ora 11:13
1146 citiri
Dupa boomul provocat de darea in plata, apartamentele s-au ieftinit in majoritatea oraselor
Foto: Arhiva Ziare.com

Apartamentele s-au ieftinit, in iunie, in majoritatea oraselor mari din Romania, comparativ cu luna anterioara.

Asta dupa ce in prima parte a anului pretul locuintelor a crescut, ca efect al Legii darii in plata. Romanii s-au inghesuit la inceputul anului sa-si cumpere o locuinta, asa ca cererea a fost mult mai mare decat oferta, ceea ce a dus la scumpirea apartamentelor si garsonierelor pana in luna mai.

Insa, in iunie, lucrurile par sa se fi schimbat.

Potrivit unei analize Imobiliare.ro, remise luni Ziare.com, preturile in prima luna de vara au scazut atat in ceea ce priveste apartamentele vechi, cat si cele noi. Constanta si Timisoara sunt exceptii notabile.

Bucuresti

In Capitala, pretul mediu solicitat pentru apartamente a scazut cu 2,8% in prima luna de vara, de la 1.126 de euro pe metru patrat util, la 1.094 de euro pe metru patrat.

Vanzatorii de locuinte vechi si-au redus asteptarile cu 0,7% (de la 1.075 la 1.068 de euro pe metru patrat), in vreme ce locuintele ...citeste mai departe despre "Dupa boomul provocat de darea in plata, apartamentele s-au ieftinit in majoritatea oraselor" pe Ziare.com

#preturi apartamente iunie, #preturi apartamente 2016, #preturi apartamente Bucuresti, #preturi apartamente orase , #Stiri Casa