Efectul Brexit? Crestere de peste 60% pentru cautarile de locuinte in Romania venite din Marea Britanie

Vineri, 22 Iulie 2016, ora 12:22
973 citiri
Efectul Brexit? Crestere de peste 60% pentru cautarile de locuinte in Romania venite din Marea Britanie
Foto: Arhiva Ziare.com

Tot mai multi romani din Marea Britanie isi cauta in aceasta perioada locuinte in tara noastra, in contextul votului pro-Brexit.

In lunile iunie si iulie ale acestui an, cautarile de proprietati generate de conationalii stabiliti in UK pe platforma Imobiliare.ro au inregistrat o crestere de peste 63% comparativ cu intervalul similar al anului precedent.

Avansul e semnificativ, in conditiile in care, per total, cautarile din strainatate au avut parte de un salt de circa 25% in perioada analizata, potrivit unui comunicat de presa remis Ziare.com.

Dupa Marea Britanie, in topul tarilor cu cele mai mari cresteri se afla Germania (+33%), care e urmata de Franta (+26%), apoi Spania (+20%), respectiv Italia (+16%).

Unde ar vrea romanii din strainatate sa se mute

Potrivit datelor Imobiliare.ro, cele mai multe cautari din afara tarii (aproximativ 26,4% din total) au fost indreptate asupra Bucurestiului si judetului Ilfov, pe urmatoarele locuri situandu-se judetele aferente marilor ...citeste mai departe despre "Efectul Brexit? Crestere de peste 60% pentru cautarile de locuinte in Romania venite din Marea Britanie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romani Marea Britanie locuinte Romania, #romani Marea Britanie muta inapoi , #Stiri Casa