Efectul Legii darii in plata: Apartamentele se ieftinesc dupa 6 luni de crestere a preturilor

Joi, 02 Iunie 2016, ora 11:53
2661 citiri
Efectul Legii darii in plata: Apartamentele se ieftinesc dupa 6 luni de crestere a preturilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Apartamentele au inceput sa se ieftineasca in luna mai, ca efect al intrarii in vigoare a Legii darii in plata, dupa sase luni in care se inregistrase o crestere pe piata imobilara.

Potrivit unui comunicat al platformei Imobiliare.ro, la nivel national, pretul mediu pentru apartamentele disponibile la vanzare (noi si vechi) a scazut cu 1,4% fata de luna anterioara, pana la 1.002 euro pe metru patrat util.

Comparativ, in aprilie, pretul mediu era de 1.016 euro pe metru patrat.

Dintre marile orase luate in calcul de Imobiliare.ro, cea mai mare scadere a preturilor a fost consemnata in Brasov, in timp ce in Bucuresti si Cluj-Napoca piata nu a reactionat inca la Legea darii in plata.

Afla toate efectele pe care Legea darii in plata le va avea asupra pietei imobiliare

Evolutia preturilor apartamentelor in marile orase

Bucuresti

In Capitala, pretul apartamentelor s-a majorat per ansamblu cu 0,4% in ultima luna, de la 1.121 la 1.126 de euro pe metru patrat util.

Pretul ...citeste mai departe despre "Efectul Legii darii in plata: Apartamentele se ieftinesc dupa 6 luni de crestere a preturilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dare plata ieftinire apartamente, #Legea darii in plata apartamente, #preturi apartamente Bucuresti, #preturi apartamente , #Stiri Casa