Extremele pietei rezidentiale: Garsoniera de 10.000 de euro si apartament de peste un milion de euro

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 13:49
1177 citiri
Extremele pietei rezidentiale: Garsoniera de 10.000 de euro si apartament de peste un milion de euro
Foto: Arhiva Ziare.com

Oferta din domeniul imobiliar este una diversa in marile orase din Romania, astfel ca putem gasi atat garsoniere la 10.000 de euro, cat si apartamente care costa peste un milion de euro.

Imobiliare.ro prezinta o comparatie intre cele mai ieftine si cele mai scumpe apartamente cu una, doua si trei camere disponibile spre vanzare in sase mari centre regionale ale tarii, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

La limita inferioara de pret se situeaza, de regula, locuinte confort doi sau trei in blocuri vechi din cartiere marginase, in vreme ce, la polul opus, se gasesc unitati locative spatioase, in blocuri noi din zone exclusiviste.

Preturile apartamentelor, in crestere - vezi unde s-au scumpit cel mai puternic locuintele

Bucuresti

O garsoniera confort 3, din zona Rahova-Salaj, are un pret cerut de 9.500 de euro. Locuinta este situata la etajul doi (din patru) al unui bloc finalizat in anul 1970 si are 15 metri patrati utili.

Pe de alta parte, cea mai scumpa unitate ...citeste mai departe despre "Extremele pietei rezidentiale: Garsoniera de 10.000 de euro si apartament de peste un milion de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pret aparamente Bucuresti, #pret apartamente Cluj, #pret apartamente Iasi, #pret apartamente Constanta , #Stiri Casa