Guvernul vrea sa facem buncare sub orice bloc. Cerintele sunt exagerate

Luni, 21 Noiembrie 2016, ora 06:58
1415 citiri
Guvernul vrea sa facem buncare sub orice bloc. Cerintele sunt exagerate

Guvernul condus de catre premierul Dacian Ciolos a mai redus din situatia absurda in care orice cladire cu suprafata mai mare de 150 mp ar fi avut nevoie de buncar.

Actualmente, existenta unui buncar nu aduce niciun aport la siguranta cetatenilor pe timp de razboi. Tehnica permite penetrarea cu usurinta a acestora, iar daca este sa privim spre Siria am putea spune ca asta ar reprezenta ultima problema a celor aflati in conflict.

Tocmai din acest motiv premierul a decis cresterea de la 150 mp la 600 mp a limitei de la care este obligatorie dotarea cu buncare. Cu toate acestea, si prezentele cerinte sunt prea exagerate pentru simplul motiv ca duc la valori de investitie neutilizate irationale.

Ar trebui mutata limita nu doar in functie de suprafata, ci si de la un anume regim de inaltime in sus, deoarece daca numarul de niveluri este insuficient atunci buncarul poate fi cu usurinta strapuns.

O limita sustenabila ar veni de la o suprafata cel putin dubla, iar la cladirile ...citeste mai departe despre "Guvernul vrea sa facem buncare sub orice bloc. Cerintele sunt exagerate" pe Ziare.com

#buncare blocuri metrou, #adaposturi razboi blocuri metrou , #Stiri Casa