Harta interactiva: Orasele cu cele mai ieftine apartamente din Romania

Miercuri, 10 August 2016, ora 08:31
1382 citiri
Harta interactiva: Orasele cu cele mai ieftine apartamente din Romania
Foto: Arhiva Ziare.com

Orasele mari din Romania reprezinta etalonul pentru evolutia pietei imobiliare. Aici locuintele sunt mai scumpe, dar si oferta e pe masura. Insa cine se afla la polul opus? Care sunt locurile unde gasim cele mai ieftine apartamente?

Daca esti satul de aglomeratia din Capitala sau de forfota din Cluj-Napoca, atunci poti lua in considerare sa te muti in Resita.

Cel putin dintr-un punct de vedere, resedinta judetului Caras-Severin are un mare avantaj: este orasul cu cele mai ieftine locuinte din tara noastra.

Potrivit datelor portalului Imobiliare.ro remise la solicitarea Ziare.com, pretul mediu cerut de proprietarii de apartamente si garsoniere din Resita a fost, in iulie 2016, de 407 euro pe metrul patrat.

Suma este de 3 ori mai mica fata de Cluj-Napoca, unde se gasesc cele mai scumpe locuinte din Romania.

Remarcam si faptul ca Resita se afla la o distanta considerabila de Targoviste, al doilea oras din tara cu apartamente ieftine, unde pretul mediu este de 500 ...citeste mai departe despre "Harta interactiva: Orasele cu cele mai ieftine apartamente din Romania" pe Ziare.com

#orase cele mai ieftine locuinte, #cele mai ieftine locuinte, #cele mai ieftine apartamente, #apartamente ieftine, #locuinte ieftine , #Stiri Casa