Iarna asta gheata nu-ti mai da batai de cap!

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 00:00
10857 citiri
Iarna asta gheata nu-ti mai da batai de cap!
Foto: Hammacher

Nu mai alerga sa iti refaci stocul de sare cu care sa poti topi gheata formata in fata casei sau pe scari. Poti pune chiar si lopata de zapada deoparte!

Un tratament inovator prezentat pe site-ul Hammacher iti poate face viata mult mai usoara in timpul iernii, asigurandu-ti o protectie deosebita in fata pericolelor pe care le prezinta formarea ghetii pe aleile de acces catre casa ta.

Tratamentul care previne formarea de gheata sau depunerea zapezii pe alei ori pe scarile de acces in casa este intr-adevar cea mai buna solutie pentru a scapa de aceasta problema in zilele geroase de iarna.

Solutia este aceeasi pe care edilii din marile orase ale lumii o imprastie pe trotuar si carosabil pentru a rezolva aceasta problema spinoasa.

Setul Hammacher Schlemmer costa doar 59,95 de dolari si este compus dintr-un rezervor portabil cu baterii in care poti incarca aproape 4 litri de solutie de tratare a cailor de acces, si bineinteles, solutia miraculoasa.

Tot ceea ce ai de facut este sa stropesti, inainte de caderea zapezii, trotuarul din fata casei, scarile de intrare si aleile din curte cu aceasta solutie, iar gheata nu se va forma in aceste locuri pentru o perioada destul de lunga.

Tratamentul recomandat de specialisti Hammacher este cea mai simpla cale de a evita caratul zapezii sau statul in frig pentru a sparge gheata formata pe aceste suprafete.

O singura aplicare are acelasi efect ca si presararea a 12 kilograme de sare pe trotuare si alei.

In plus, solutia este perfect biodegradabila, nu lasa pete si nu afecteaza plantele sau animalele. Rezervele de solutie pot fi comandate de pe acelasi site, un bidon de 10 litri avand un pret de 34,95 dolari.

#tratament anti gheata, #aparat Hammacher Schlemmer, #tratament alei iarna , #Stiri Casa