Idei si strategii inovatoare in domeniul serviciilor de mentenanta a cladirilor

Marti, 08 Mai 2012, ora 15:05
1740 citiri
Idei si strategii inovatoare in domeniul serviciilor de mentenanta a cladirilor

Cea de-a patra editie a evenimentului Facility & Property Management Conference isi propune sa aduca in atentia celor care activeaza in domeniu o analiza aprofundata a provocarilor, tendintelor, inovatiilor tehnologice si oportunitatilor din domeniu.

In plus, specialisti locali si internationali vor oferi o gama completa de informatii si strategii capabile sa eficientizeze procesul de mentenanta al serviciilor dintr-o cladire si de derulare a unor relatii de colaborare productive cu furnizorii tehnici.

Evenimentul se va desfasura in perioada 29-30 mai 2012 la JW Marriot Bucharest Grand Hotel va avea loc a patra editie, cel mai important eveniment local specializat pe zona de mentenanta si gestionare a serviciilor de intretinere a cladirilor.

In prima zi a evenimentului, pe 29 mai, panelul de vorbitori va oferi participantilor o analiza ampla a tendintelor regionale si informatii esentiale privind gestionarea serviciilor si a utilitatilor in cadrul cladirilor.

In cea de-a doua zi a evenimentului, va fi dedicata seminariilor, in cadrul carora specialisti, experti si practicieni internationali si locali din industria de Facility & Property Management vor oferi participantilor exemple si studii de caz practice.

#servicii mentenanta cladiri, #administrare cladiri , #Stiri Casa