In ce zone din Bucuresti s-au scumpit apartamentele si unde s-au ieftinit

Marti, 08 Decembrie 2015, ora 11:46
1494 citiri
In ce zone din Bucuresti s-au scumpit apartamentele si unde s-au ieftinit
Foto: Arhiva Ziare.com

Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din centrul, semicentrul si nordul Capitalei au crescut cu 1,47% in luna noiembrie fata de octombrie, in vreme ce preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din est, sud si vest au scazut usor, conform unei analize HomeFinders.

Proprietarii apartamentelor din centrul, semicentrul si nordul Bucurestiului au solicitat, astfel, un pret mediu de 69.000 de euro in noiembrie, cu 1.000 de euro mai mare decat in luna precedenta.

De partea cealalta, preturile medii solicitate pentru apartamentele din zonele de est, sud si vest au scazut usor, de la 51.479 de euro la 51.200 de euro, se arata in analiza remisa Ziare.com.

Pe tipuri de apartamente, cele de doua camere, situate in zona de centru-nord, au inregistrat din nou o crestere a preturilor solicitate, de 1,75%, comparativ cu luna octombrie.

Aici, pretul mediu se ridica la 58.000 de euro. Acelasi tip de apartament, din estul, vestul sau sudul Capitalei, are un ...citeste mai departe despre "In ce zone din Bucuresti s-au scumpit apartamentele si unde s-au ieftinit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#preturi apartamente Bucuresti, #scumpire apartamente Bucuresti, #ieftinire apartamente Bucuresti, #pret apartamente Bucuresti , #Stiri Casa