Legea darii in plata: PNL vrea sa elimine plafonul si sa scoata Prima Casa

Luni, 21 Martie 2016, ora 16:30
1197 citiri
Legea darii in plata: PNL vrea sa elimine plafonul si sa scoata Prima Casa
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca liberalii sustin eliminarea plafonului de 150.000 de euro pentru valoarea imobilelor cu destinatie de locuinta si a programului Prima Casa din legea darii in plata.

"Vom vota aceasta lege in Camera Deputatilor. Intra in procedura parlamentara in Comisia Juridica. (...) Suntem pentru eliminarea plafonului stabilit in Senat, pe motiv (...) ca este un plafon care stabileste o discriminare foarte clara si temerea noastra ca aceasta lege in baza acestui articol poate fi atacata la CCR este reala.

Suntem pentru eliminarea programului Prima Casa de sub incidenta legii darii in plata. Aceasta lege se va aplica celor care sunt titulari de contract, celor care au casa ca si locuinta, eliminam din notiunea de consumator absolut orice idee de specula sau orice idee de profit pe care unul sau altul ar fi vrut sa il obtina", a spus Gorghiu, la finalul Biroului Politic National, care a avut loc la Parlament, aratand ca aceste principii vor ...citeste mai departe despre "Legea darii in plata: PNL vrea sa elimine plafonul si sa scoata Prima Casa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PNL Prima Casa darii plata, #PNL eliminare plafon darii plata , #Stiri Casa