Materialele-minune din care vor fi facute casele viitorului

Duminica, 08 Iunie 2014, ora 09:23
1356 citiri
Materialele-minune din care vor fi facute casele viitorului
Foto: Fox News

Casele noastre se schimba odata cu avansul tehnologiei si sunt contruite din materiale din ce in ce mai noi, care pe langa faptul ca genereaza un confort mai mare, protejeaza si mediul inconjurator.

Tigla care consuma smogul

Acoperisul viitorului nu va avea doar functia de a ne proteja casa impotriva intemperiilor, ci si de a scapa planeta de poluarea din aer, scrie Fox News.

Prin includerea dioxidului de titan in tiglele de pe casa, smogul oraselor va fi curatat din aer in prezenta razelor solare. Dioxidul de titan e o substanta ce se gaseste inclusiv in pasta de dinti si crema de protectie solara.

Smogul se transforma astfel in nitrati, adica un tip de fertilizator. Atunci cand ploua, ingrasamantul se va scurge direct pe gazonul din fata casei, stimulandu-i cresterea.

Betonul flexibil

Dezavantajul betonului folosit in prezent in constructii e faptul ca el devine foarte casant. Din aceasta cauza, fundatiile sufera crapaturi care pot deveni adevarate gauri. Atunci ...citeste mai departe despre "Materialele-minune din care vor fi facute casele viitorului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa locuinta pret, #pret casa locuinta, #pret materiale constructii, #materiale constructii pret , #Stiri Casa