Orasul din Romania cu cele mai scumpe locuinte - Nu e vorba de Bucuresti

Marti, 08 Septembrie 2015, ora 11:41
1718 citiri
Orasul din Romania cu cele mai scumpe locuinte - Nu e vorba de Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Sezonul estival a adus cresteri pe linie pe piata apartamentelor disponibile spre vanzare la nivel national, atat in cazul locuintelor noi, cat si al celor vechi.

O analiza Imobiliare.ro remisa Ziare.com arata ca Cluj-Napoca a depasit Bucurestiul in topul oraselor cu cele mai scumpe locuinte, in timp ce Timisoara are cel mai mare ritm de crestere anual, de 11,4%.

"Inregistrand o crestere anuala a pretului solicitat de 11%, apartamentele din Cluj-Napoca au devenit cele mai scumpe din tara. Spre comparatie, un apartament vechi cu doua camere, cu o suprafata de 50 mp utili, este cu 3.900 euro mai scump in Cluj decat in Bucuresti.

In cazul unei garsoniere, diferenta este de aproximativ 2.300 de euro, in schimb, pentru un apartament cu trei camere de 75 metri patrati, clujenii dau cu pana la 6.000 de euro mai mult decat locuitorii Capitalei", potrivit lui Adrian Erimescu, directorul general Imobiliare.ro.

Orasul cu cele mai scumpe apartamente din Romania - Diferenta de 4.000 de ...citeste mai departe despre "Orasul din Romania cu cele mai scumpe locuinte - Nu e vorba de Bucuresti" pe Ziare.com

#pret apartamente romania, #scumpire apartamente Romania, #pret apartamente Bucuresti, #pret apartamente Cluj , #Stiri Casa