Preturile apartamentelor in Bucuresti: Unde s-au scumpit, care sunt mai ieftine

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 15:12
1332 citiri
Preturile apartamentelor in Bucuresti: Unde s-au scumpit, care sunt mai ieftine
Foto: Arhiva Ziare.com

Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din centrul, semicentrul si nordul Capitalei au crescut cu aproximativ 1% in luna octombrie fata de septembrie, iar cele din est, sud si vest s-au stabilizat.

Aceasta este concluzia unei analize HomeFinders remise vineri Ziare.com.

Proprietarii apartamentelor din centrul si nordul Bucurestiului au solicitat, astfel, un pret mediu de 68.000 de euro in luna octombrie.

De partea cealalta, preturile medii solicitate pentru apartamentele din zonele de est, sud si vest s-au stabilizat in jurul valorii de 51.479 de euro.

Pe tipuri de apartamente, cele de doua camere, situate in zona de centru-nord, au inregistrat o crestere a preturilor solicitate de 3,63% comparativ cu luna septembrie. Aici, pretul mediu se ridica la 57.000 de euro. Acelasi tip de apartament, din estul, vestul sau sudul Capitalei, are un pret mediu solicitat de 43.000 de euro, cu 4,44% mai mic decat in septembrie, potrivit analizei citate.

Extremele ...citeste mai departe despre "Preturile apartamentelor in Bucuresti: Unde s-au scumpit, care sunt mai ieftine" pe Ziare.com

#preturi apartamente Bucuresti, #preturi apartamente Capitala , #Stiri Casa