Singurul mare oras din Romania in care preturile apartamentelor continua sa scada

Luni, 02 Martie 2015, ora 11:34
1272 citiri
Singurul mare oras din Romania in care preturile apartamentelor continua sa scada

Bucurestiul este singurul mare oras din Romania unde se mai inregistreaza o traiectorie descendenta a preturilor apartamentelor, in schimb pe pietele din celelalte mari asezari urbane mai apar scaderi doar pe segmentul locuintelor noi.

Potrivit datelor Imobiliare.ro, in luna februarie s-a inregistrat o crestere medie de 1,5 la suta a preturilor la nivel national, de la 910 la 924 de euro pe metru patrat.

Bucuresti

Potrivit unui comunicat remis luni Ziare.com, in Capitala, pretul mediu cerut in prezent de vanzatori, respectiv 1.034 de euro pe metru patrat util, este cu 2,3% mai mic decat cel consemnat la finele lui februarie 2014.

Locuintele din blocurile vechi s-au scumpit usor, atat de la inceputul lui 2014 incoace (cu 1,3%, de la 991 la 1.004 euro pe metru patrat), cat si in ultima luna (cu 0,2%, de la 1.002 euro pe metru patrat).

Apartamentele din ansamblurile rezidentiale bucurestene s-au ieftinit insa considerabil pe parcursul ultimului an: acestea costa, in medie, ...citeste mai departe despre "Singurul mare oras din Romania in care preturile apartamentelor continua sa scada" pe Ziare.com

#preturi apartamente Bucuresti, #preturi apartamente Romania, #preturi apartamente Timisoara, #preturi apartamente Cluj, #preturi apartamente Constanta, #preturi apartamente Brasov , #Stiri Casa