Spatiul nu este totul. Ai putea trai intr-o nano-casa? (Galere foto)

Sambata, 28 Decembrie 2013, ora 18:22
1469 citiri
Spatiul nu este totul. Ai putea trai intr-o nano-casa? (Galere foto)

Luand in calcul factori pornind de la consumul de energie si pana la materialele de constructie, sa traiesti intr-o casa mai mica este una dintre cele mai buna metode sa-ti reduci amprenta ecologica.

Nu e mereu usor sa renunti la metri patrati, dar poti obtine cateva avantaje: mai putine lucruri in casa si spatii deschise. In plus, intr-o casa mai mica, un cuplu devine mai apropiat.

Mai jos aveti cateva exemple pentru faptul ca mai mare nu e intotdeauna acelasi lucru cu mai bun: 6 dintre cele mai mici si interesante case din lume, prezentate de Mother Nature Network.

1. Micro-casa compacta

Aceasta micro-casa este un cub cu latura de doar 2,66 metri, dar, cumva, arhitectii au reusit sa strecoare in micul spatiu doua paturi duble, o baie, un hol, spatiu pentru masa pentru 4-5 persoane, o bucatarie si o zona de relaxare. Suna suficient pentru a nu vrea sa iesi din casa.

2. Micuta casa din Toronto

Pitita printre vecinii de dimensiuni normale, aceasta casa in miniatura ...citeste mai departe despre "Spatiul nu este totul. Ai putea trai intr-o nano-casa? (Galere foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai mici case, #case mici, #proiecte casa, #case verzi , #Stiri Casa