Tinerii din Londra fug de chiriile uriase si ajung sa traiasca in locuinte plutitoare

Sambata, 10 Decembrie 2016, ora 20:31
1384 citiri
Tinerii din Londra fug de chiriile uriase si ajung sa traiasca in locuinte plutitoare
Foto: visitlondon.com

Tot mai multi tineri londonezi aleg sa se mute pe apa, din cauza preturilor exorbitante ale chiriilor si locuintelor din capitala britanica.

Matthew Winters, un actor de 24 de ani, locuieste intr-una dintre cele mai selecte zone ale Londrei. Multi l-ar putea invidia insa mai ales pentru factura de energie electrica: doar 600 de lire sterline pentru urmatorii 15 ani, scrie BBC.

Winters este unul dintre tinerii care au decis sa traiasa pe barca pentru a scapa de chiriile piperate specifice variantelor conventionale de locuit.

Pentru aproximativ 800 de lire, suma care acopera asigurarea anuala si permisul de navigatie, Winters poate acosta oriunde doreste, atata vreme cat se muta la fiecare doua saptamani, pentru a evita taxele. A locuit in zone ca Broadway Market, Angel, Camden sau Mica Venetie.

Barcile-locuinte (narrowboats) precum cea detinuta de Winters, cu o latime maxima de aproximativ 2 metri, pentru a putea naviga pe canalele britanice inguste, au aparut in perioada ...citeste mai departe despre "Tinerii din Londra fug de chiriile uriase si ajung sa traiasca in locuinte plutitoare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tineri Londra case barci, #preturi locuinte Londra, #chirii Londra, #case Marea Britanie , #Stiri Casa