Topul celor mai scumpe vile - case de milioane de euro, scoase la vanzare in Romania

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 11:15
1452 citiri
Topul celor mai scumpe vile - case de milioane de euro, scoase la vanzare in Romania

Cele mai scumpe case scoase la vanzare in acest moment in Romania au preturi care ajung la cateva milioane de euro.

Portalul Imobiliare.ro a realizat un clasament al celor mai scumpe vile disponibile spre vanzare in marile orase ale tarii.

Lista cuprinde atat imobile vechi, cu valoare istorica, cat si constructii mai noi, potrivit unui comunicat remis miercuri Ziare.com.

Pretentiile proprietarilor se ridica la opt milioane de euro in Capitala, dar se situeaza sub pragul de doua milioane de euro in celelalte centre regionale analizate.

Apartamentele, tot mai ieftine in Bucuresti - ce se intampla in celelalte orase

Bucuresti

In zona Universitate, o vila cu 25 de camere, construita in anul 1920, are un pret cerut de 8 milioane de euro. Imobilul are valoare istorica si arhitecturala, respectand coordonatele stilului neoromanesc. Casa dispune de o suprafata utila de 1.800 de metri patrati si este amplasata pe un teren de 2.340 de metri patrati.

In zona Romana, o vila ...citeste mai departe despre "Topul celor mai scumpe vile - case de milioane de euro, scoase la vanzare in Romania" pe Ziare.com

#case vanzare Bucuresti, #pret case Bucuresti, #case vanzare, #pret case vanzare, #pret vile vanzare, #pret vila, #pret vile Bucuresti , #Stiri Casa