Un oras idilic din Italia ofera gratuit casele parasite. Si nu e singurul

Duminica, 28 Iunie 2015, ora 08:27
1301 citiri
Un oras idilic din Italia ofera gratuit casele parasite. Si nu e singurul
Foto: Google Maps

Un oras din Italia ofera gratuit casele parasite celor care vor sa se mute acolo.

Motivul este ca foarte multa lume a plecat din Gangi, regiunea Sicilia, asa ca autoritatile locale au luat masuri, arata Business Insider.

Doritorii pot fi atat reprezentantii unor firme care vor sa transforme locuintele in hoteluri sau persoane fizice care le vor pentru uz propriu.

"Cei care vor primi casele trebuie sa suporte cheltuielile legate de transferul proprietatii. De asemenea, sunt nevoiti sa prezinte proiectul de renovare pentru cladire in decurs de un an si sa termine lucrarile in trei ani", se arata in documentul publicat de autoritile locale.

Viitorii locuitori vor avea mult de munca, avand in vedere ca multe case sunt darapanate, fiind parasite in urma cu multi ani.

Cu toate acestea, ideea a fost primita cu mult entuziasm la nivel international, asa ca lista de asteptare pentru cele 200 de locuinte ramase este lunga.

Case in orasele idilice din Italia, la preturi de sub ...citeste mai departe despre "Un oras idilic din Italia ofera gratuit casele parasite. Si nu e singurul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#case gratis Italia, #case gratis oras , #Stiri Casa