Wall Street Journal: Cum ii atrage Dracula pe cumparatorii straini in Romania

Sambata, 01 Noiembrie 2014, ora 10:24
2527 citiri
Wall Street Journal: Cum ii atrage Dracula pe cumparatorii straini in Romania
Foto: Igloo

Legenda lui Dracula continua sa atraga strainii in Romania, acestia cautand sa-si cumpere cladiri istorice si vile moderne in Transilvania.

Contele Dracula, personajul central al cunoscutului roman despre vampiri scris de irlandezul Bram Stoker, este o poveste care a popularizat regiunea Transilvaniei, scrie Wall Street Journal.

Azi, vanatorii de case sunt invitati sa vina in Romania, tara membra a Uniunii Europene, printul Charles al Marii Britanii, care are o proprietate in Valea Zalanului, fiind unul dintre acestia.

Peste tot in lume, mostenitorul tronului britanic detine castele marete si locuinte intinse. In zona rurala a Romaniei, insa, printul Charles locuieste intr-o casa mica si veche.

Doriti o vacanta sub semnul lui Dracula? O publicatie straina recomanda Transilvania

Transilvania, care are o populatie de mai mult de sapte milioane de locuitori, are si multe case scumpe scoase pe piata. Si, da, unul dintre acestea este castel - Castelul Bran, care este ...citeste mai departe despre "Wall Street Journal: Cum ii atrage Dracula pe cumparatorii straini in Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dracula atractie straini, #straini case Transilvania, #printul Charles locuinta Transilvania , #Stiri Casa