Minerii din Oltenia vor primi tichete cadou in valoare de 600 de lei de Ziua Minerului

Joi, 19 August 2010, ora 16:10
1474 citiri
Minerii din Oltenia vor primi tichete cadou in valoare de 600 de lei de Ziua Minerului

Angajatii Societatii Nationale a Lignitului Oltenia vor primi cu ocazia "Zilei Minerului", sarbatorita intre 20-21 august, tichete cadou in valoare de 600 lei, a declarat vicepresedintele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, Viorel Temelescu, transmite corespondentul NewsIn.

Temelescu a mai spus ca fiecare unitate miniera va asigura angajatilor o masa festiva la iesirea din schimb.

"Fiecare miner, indiferent de locul unde lucreaza, va primi cate un tichet cadou in valoare de 600 de lei. Toate tichetele au fost asigurate si vor ajunge la mineri in cursul zilei de joi, cel tarziu vineri. Deoarece, in acest an, este posibil ca sa se organizeze serbari campenesti doar la Motru si Calnic, am decis ca, la fiecare iesire din schimb, toti reprezentantii minelor si carierelor sa organizeze cate o masa festiva pentru mineri. An de an ziua minerului este sarbatorita si nu putea fi altfel acum", a spus Viorel Temelescu.

La nivelul SNLO, urmeaza sa primeasca tichete cadou circa 8.000 de angajati.

In data de 17 august, si angajatii Complexului Energetic Rovinari au sarbatorit ziua minerului si au primit prime de 600 lei.

"Aici, Ziua Minerului s-a sarbatorit pe 17 august si fiecare angajat a primit o prima de 600 lei. La SNLO, Ziua Minerului este sarbatorita mai tarziu", a spus Diana Milea, purtatorul de cuvant al CE Rovinari. 

#cadou, #minerului, #tichete, #ziua , #stiri CE Rovinari