250 de angajati ai Complexului Energetic Turceni vor fi disponibilizati pana in vara

Vineri, 26 Februarie 2010, ora 10:00
2366 citiri
250 de angajati ai Complexului Energetic Turceni vor fi disponibilizati pana in vara

Directorul general al Complexului EnergeticTurceni, Octavian Graure, a anuntat, joi, ca 250 de angajati vor fi disponibilizati pana la inceputul verii, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit lui Graure, cei care vor fi disponibilizati mai au foarte putin pana la pensie, au avut intre trei si sase luni de concedii medicale in ultimul an, fie au fost sanctionati in ultima vreme.

Octavian Graure a mai ca o parte dintre cei care vor fi disponibilizati anul acesta au avut mai multe luni de concediu medical, cu diverse diagnostice, astfel ca au demonstrat ca nu au chef de munca.

"Cei care vor fi disponibilizati vor primi salarii compensatorii timp de doi ani, pana cand vor putea iesi la pensie si vor beneficia de toate prevederile Ordonantei 116/2006.

Masurile se vor lua de comun acord cu oamenii, cu sindicatele, nu vor exista probleme sociale si nu vor exista plecari fortate. Vor pleca si cei care si-au facut socotelile si constata ca le este mai favorabila o plecare in acest moment, cand primesc plati compensatorii. Nu este vorba despre plecari fortate, insa ele sunt benefice pentru unitate", a spus Octavian Graure, directorul general al CE Turceni.

 

#angajati, # disponibilizari, # turceni, # complex , #stiri CE Turceni