Videanu l-a reconfirmat in functie pe directorul Complexului Energetic Turceni

Joi, 24 Iunie 2010, ora 16:50
1512 citiri
Videanu l-a reconfirmat in functie pe directorul Complexului Energetic Turceni

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, l-a reconfirmat in functia de director general al Complexului Energetic Turceni, pentru a doua oara si pe o perioada de trei luni, pe Octavian Graure, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Graure a declarat ca va asigura in continuare conducerea Complexului Energetic Turceni fara niciun fel de probleme.

El a fost numit in functie, pentru trei luni, pe 19 decembrie 2009, si reconfirmat la 23 martie, tot pentru trei luni.

Octavian Graure a afirmat miercuri ca in cazul in care nu va fi reconfirmat in functie adjunctul sau, Marian Motocu, ar putea prelua sefia CE Turceni.

Complexul Energetic Turceni, ca si cel de la Rovinari, sunt conduse de anul trecut de directori generali interimari, o structura definitiva nemaifiind validata prin concurs intrucat ambele unitati urmeaza sa fie incluse in noua companie Electra.

Compania urma sa devina functionala de la 1 iulie, insa contestatiile depuse in ultimele zile la Registrul Comertului au dus la blocarea procesului de fuziune intre unitatile componente, Octavian Graure precizand ca procesul de fuziune va fi reluat doar dupa ce contestatiile respective vor fi solutionate de catre instantele de judecata.

Electra va mai include si Complexul Energetic Craiova, precum si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, Nuclearelectra si o parte din Hidroelectrica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reconfirmare functie videanu director turceni , #stiri CE Turceni