Membri ai Comitetului de directie din CEC Bank vor fi audiati marti

Luni, 09 Decembrie 2013, ora 17:58
1209 citiri
Membri ai Comitetului de directie din CEC Bank vor fi audiati marti

Audierile din cadrul Comisiei de buget-finante din Senat cu privire la activitatea CEC Bank vor continua marti, cand vor fi audiati membri ai Comitetului de directie din cadrul bancii.

"Marti vor veni membrii Comitetului de directie la ora 13,00. Ne vedem aici cu domnul Stamatian (Andrei Liviu Stamatian, prim-vicepresedinte CEC Bank), iar de la ora 14,00 cu ceilalti trei vicepresedinti. (...) Am convenit cu membrii comisiei ca miercuri, la 10,00, sa ne intalnim din nou cu domnul presedinte Ghetea (Radu Ghetea - n.r.) pentru a lamuri si cele cateva intrebari la care domnia sa nu a putut sa raspunda cu privire la activitatea manageriala a CEC: credite neperformante, masurile pe care le-au luat cu privire la aceste credite si multe altele", a declarat Cosmin Nicula, presedintele Comisiei, la finalul audierilor.

Acesta a spus ca a fost ceruta, de catre comisie, o lista comparativa cu creditele acordate unor autoritati publice locale.

"Am cerut o lista comparativa cu creditele care s-au unor autoritati publice locale si special o lista comparativa cu acele credite date primariilor din municipiile Cluj Napoca si Brasov. Avem sesizari din acest punct e vedere cu privire la credite si vreau sa vad daca acele credite au respectat normativele bancii si bineinteles cele solicitate si impuse de Banca Nationala. Un credit dat primariei Cluj de 40 milioane euro, un termen de gratie de sapte ani, sa vedem daca acest lucru s-a intamplat si la alte primarii", a spus Nicula.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#management CEC, #audieri cec , #Management