CEC Bank a lansat cu credit de nevoi personale cu asigurare de viata si de somaj

Joi, 17 Decembrie 2009, ora 17:44
1584 citiri
CEC Bank a lansat cu credit de nevoi personale cu asigurare de viata si de somaj

CEC Bank lanseaza un nou credit de nevoi personale pentru populatie, cu asigurare de viata si de somaj, care se acorda doar in lei, suma imprumutata fiind de maximum 15.000 lei pe o perioada de rambursare de maximum 4 ani, a anuntat banca, informeaza NewsIn.

De asemenea, clientii pot alege o perioada de gratie de maximum 12 luni, in care vor rambursa numai dobanzi si comisioane.

Pachetul de asigurari este oferit in parteneriat cu societatea Groupama Asigurari.

Astfel, clientii sunt asigurati impotriva riscurilor de deces din accident sau boala, invaliditate totala permanenta din accident sau boala, somaj involuntar, caz in care societatea de asigurari preia plata ratelor pentru o perioada cumulata de maximum 18 luni pentru durata intregului contract de credit.

Creditul este acordat la o dobanda variabila, in prezent de 13,5% pe an, careia i se adauga comisionul de acordare de 2% din valoarea creditului, comisionul de gestiune a creditului de 0,3%/ luna din soldul lunarcomision de rambursare anticipata 0% din valoarea creditului.

Valoarea DAE este de 19,65%, fiind calculata pentru un credit de 15.000 lei, acordat pe patru ani cu perioada de gratie de 12 luni. Pentru rambursarile anticipate nu se percepe comision.

Noul produs va fi distribuit prin toata reteaua CEC Bank, care cuprinde 1.380 unitati teritoriale, cu acoperire la nivel national.

#cec, #credite, #somaj, #asigurari , #stiri CEC