CEC Bank reduce dobanzile la creditele pentru firme de la 1 martie

Joi, 21 Februarie 2013, ora 11:38
1524 citiri
CEC Bank reduce dobanzile la creditele pentru firme de la 1 martie

CEC Bank va reduce dobanzile Prime Rate (PR), de la 1 martie, de la 7,90% pe an, la 7,65% pe an, la creditele in derulare si la cele nou acordate clientilor persoane juridice, informeaza banca de economii pe pagina sa de Internet.

De asemenea, CEC Bank va reduce dobanda pentru creditele in valuta, de la 6,50% pe an, la 6,25%.

"CEC Bank continua politica de sustinere a clientilor persoane juridice in accesarea fondurilor europene, mentinand nivelul Prime Rate pentru Fonduri Europene (PR FE) mai redus decat nivelul standard al indicelui. In consecinta, incepand cu data de 1 martie 2013, noile valori ale PR FE sunt de 7,15% p.a. pentru creditele in lei si de 5,65% p.a. pentru creditele in euro, in scadere cu 0,25% comparativ cu valorile anterioare. De noile procente de dobanda redusa beneficiaza toti clientii persoane juridice care au credite in derulare, a caror dobanda este calculata in functie de indicele PR, respectiv PR FE, precum si clientii ce vor solicita astfel de credite incepand cu data de 1 martie 2013", precizeaza banca.

Dobanda Prime Rate (PR) este dobanda cea mai buna pe care banca o practica in relatia de creditare cu clientii persoane fizice, constituind referinta pentru toate produsele care se raporteaza la acest indicator. Dobanda PR este calculata periodic, avand in vedere costul fondurilor influentate cu cheltuielile aferente constituirii rezervei minime obligatorii, alte cheltuieli aferente atragerii fondurilor, conditiile dominante ale pietei si politica bancii de atragere a resurselor.

#CEC Bank reducere donazi, #CEC Bank credite firme , #stiri CEC