CEC faciliteaza accesul IMM la credite

Miercuri, 24 Mai 2006, ora 10:45
841 citiri

CEC se implica mai mult in actiunile de finantare a IMM.In urma unui acord cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, accesul acestor entitati la credite CEC va fi mai facil.

Banca va acorda si consultanta pentru accesarea programelor de finantare derulate si va informa IMM despre reglementarile din domeniul finantarii, prin organizarea de seminarii, conferinte sau forumuri impreuna cu CNIPMMR.

CEC are in acest moment toata gama de produse de finantare necesare activitatii unui IMM.

Pentru finantarea activitatilor curente, CEC dispune de linii de credit pentru capitalul de lucru, in sistem revolving, credite pentru finantarea stocurilor sau credite pentru descoperit de cont. Imprumuturile se acorda in euro sau lei pe termene de pana la 12 luni, unele avand posibilitatea de reinoire.

Pentru programe de investitii si dezvoltare, CEC ofera credite pe termen mediu (1-5 ani) si lung (5-10 ani) in euro sau lei. Aceste produse pot fi folosite si pentru refinantarea unor credite contractate la alte banci.

A"Pe piata creditului acordat IMM, CEC are 3 atuuri: peste 800 unitati in zone rurale, competente la nivel judetean si orasenesc privind aprobarea dosarelor de credit si posibilitatea de a personaliza creditele in functie de nevoile specifice ale activitatii clientilorA", spune Gabriela Tudor, vicepresedinte CEC.

www.conso.ro

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei