5 destinatii perfecte pentru plaja

Luni, 12 Iulie 2010, ora 14:19
3720 citiri
5 destinatii perfecte pentru plaja

Daca va aflati in cautarea unei destinatii perfecte pentru plaja si vreti sa vizitati alt litoral decat cel romanesc, puteti alege una din cele 5 destinatii ideale pentru relaxare, sugerate de TripAdvisor.com.

Plimbati-va de-a lungul Marii Mediterane

Desi unele dintre cele mai bune plaje din Nice se afla in proprietatea hotelurilor, exista si un numar de plaje foarte frumoase, cu acces neconditionat de cazarea intr-una din unitatile de pe Coasta de Azur.

Un aspect interesant la plajele din Nice este absenta nisipului, zona de litoral fiind acoperita de pietricele.

Principala atractie turistica din Nice este ‘’Promenade des Anglais’’, un bulevard construit de-a lungul Marii Mediterane.

De asemenea, daca va aflati in Nice, trebuie sa vizitati Castelul, de unde puteti admira panorama orasului.

Plaje cu nisip rosu in Santorini

O parte din turistii care viziteaza Santorini sunt atrasi de faima insulei, potrivit careia aici s-ar gasi tinutul Atlantidei, in timp ce altii se bucura de diversitatea culorilor pe care le are nisipul aflat pe plajele create de vulcanul din Santorini : rosu, negru sau alb.

In Santorini puteti vizita celebrul sat-castel, Pyrgos, renumit pentru faptul ca are mai multe biserici decat case.

Vizitati bisericile bizantine din Corfu

Corfu sau Kerkyra, cum este numit in limba greac?, are foarte multe biserici bizantine, precum si cet??i construite in stil vene?ian. Daca la toate acestea adaugati viata de noapte activa, puteti intelege de ce

Corfu ramane una dintre cele mai populare Insule  Ionice. Orasul cosmopolit are o populatie de aproximativ 37.000 de persoane, iar o combinatie de influente grecesti, franceze si britanice si-a pus amprenta asupra sa.

Cea mai mare insula a Greciei

Cu toate ca este cea mai mare insula a Greciei, Creta devine uneori prea aglomerata in sezonul de vara, in special pe coasta de est. Turistii care detesta aglomeratia, dar prefera Creta pentru concediu, se pot reorienta catre plajele din vest si sud.

Creta este impartita in patru districte : Chania, Rethimno, Heraklion si Lasithio. Fiecare din cele patru ofera propriile sale atractii turistice. In Chania puteti vedea portul venetian si castelul, in timp ce in Rethimno puteti vizita satele pitoresti, cu un farmec medieval.

Ruinele cetatii Cnossos se gasesc in Heraklion iar in Lasithio puteti vizita Muzeul de Arheologie.

Visul oricarui windsurfer: Tenerife

Parte din Insulele Canare, Tenerife este o statiune cu plaje stralucitoare, cu nisip auriu, cu ape calme, dar cu vant aproape constant. Acest aspect transforma Tenerife in visul oricarui pasionat de windsurf.

Printre principale obiective turistice din Tenerife se afla Parcul Loro, Gradina Zoologica, sau Parcul National ‘’Las canadas del Teide’s’’, unde se pot admira formatiuni de roca vulcanica.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#concediu, #corfu, #grecia, #plaja, #tenerife, #turisti , #stiri CET