54 de trenuri vor merge spre litoral

Luni, 30 Mai 2011, ora 14:53
1553 citiri
54 de trenuri vor merge spre litoral

In sezonul estival 2011, calatorii CFR vor beneficia de 54 de trenuri care vor asigura legaturi directe intre principalele orase din tara si litoralul romanesc, confrom NewsIn.

Astfel, vor exista legaturi directe intre litoral si Bucuresti, Arad, Craiova, Timisoara, Deva, Resita, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Iasi, Suceava, Botosani, Galati, Calarasi, Buzau, Medgidia.

"In perioada 17 iunie - 12 septembrie, trenurile care circula in prezent pana la/ de la Constanta isi vor prelungi traseul pana la / de la Mangalia, deservind astfel statiunile de pe litoral, iar trenurile suplimentare care vor asigura legatura intre litoral si principalele destinatii din tara vor fi introduse in circulatie treptat. Si in acest sezon estival se va asigura legatura catre Delta Dunarii, prin orasul Tulcea, prin doua perechi de trenuri accelerat, iar CFR GEVARO va asigura serviciul de transport cu vagoane de dormit si cusete aflate in compunerea trenurilor dintre Constanta / Mangalia si Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Oradea, Cluj Napoca, Timisoara, Arad, Suceava Nord si Iasi", precizeaza CFR Calatori.

Calatorii pot beneficia, de asemenea, de ofertele comerciale care acorda reduceri la transport: "Minigrup 2 - 5" este destinata celor calatoresc in grupuri mici (de 2 - 5 persoane) si este valabila in toate zilele saptamanii, mai putin in zilele de vineri si duminica, cu reduceri intre 10% si 25 % "Cartea VSD" (vineri, sambata, duminica) valabila in weekend, cu reduceri intre 25% si 60%; "Calatoria dus-intors" cu o reducere de 10%; reduceri intre 5-13% la achizitionarea biletelor cu anticipatie si abonamentul lunar 5, 10, 15 zile, cu reduceri intre 15% si 30%.

CFR Calatori precizeaza pentru calatorii care locuiesc in Bucuresti, in cartierele Colentina, Tei si Pantelimon ca isi pot procura cu usurinta bilete din punctul de vanzare situat in Carrefour Colentina. De asemenea, se pot cumpara bilete si din agentiile de cartier Berceni si Titan.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#litoral 2011, #cfr calatori, #tren litoral , #stiri CFR