CFR Calatori disponibilizeaza 1.021 angajati

Miercuri, 19 Ianuarie 2011, ora 16:35
2052 citiri
CFR Calatori disponibilizeaza 1.021 angajati

Presedintele Federatiei Mecanicilor de Locomotiva, Iulian Mantescu, a declarat pentru NewsIn ca in cadrul AGA CFR Calatori de miercuri a fost aprobata o varianta de restructurare care prevede desfiintarea a patru regionale din opt, precum si disponibilizarea a 1.021 de angajati.

Potrivit lui Mantescu, este vorba despre regionalele Constanta, Brasov, Galati si, in plus fata de variantele anterioare, de cea din Craiova.

Astfel, regionala Constanta va fi integrata in cea de la Bucuresti, cea de la Brasov in regionala Cluj, regionala Galati in cea de la Iasi, iar regionala Craiova in regionala Timisoara.

Varianta de propunere de restructurare a fost avizata si de catre Consiliul de Administratie (CA) al CFR Calatori, fiind aprobat totodata si bugetul de venituri si cheltuieli pe 2011.

"Urmeaza discutii in perioada imediat urmatoare pentru contractul colectiv de munca, deoarece acesta expira la 31 ianuarie 2011" a mai spus Mantescu.

Cealalta varianta de restructurare de la CFR Calatori prevedea disponibilizarea a 923 de angajati si pastrarea tuturor celor opt regionale.

Totodata, in cadrul AGA CFR SA de luni a fost aprobata o varianta de restructurare care prevede desfiintarea a patru regionale din opt, precum si disponibilizarea a 1.500 de angajati.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#restructurare, #disponibilizari, #regionale, #desfiintare , #stiri CFR