CFR Marfa, contracte de transport cu Oltchim si Lemarco

Marti, 28 Septembrie 2010, ora 12:59
1512 citiri
CFR Marfa, contracte de transport cu Oltchim si Lemarco

CFR Marfa a semnat doua noi contracte multianuale, unul cu Lemarco, estimandu-se transporturi de marfa interne in valoare de 2 mil. lei anual, iar celalalt cu Oltchim, pentru transporturi interne si internationale prognozate de circa 30-31 mil. lei pe an, au anuntat marti reprezentantii CFR Marfa, transmite NewsIn.

Ambele contracte de transport sunt multianule, cu valabilitate pana la sfarsitul anului 2015.

In cazul, societatii Lemarco, un client nou din punct de vedere contractual, cantitatea estimata la transport este de aproximativ 40.000 tone/anual, iar valoarea prestatiilor de aproximativ 2 milioane lei/anual.

In ceea ce priveste contractul de transport incheiat cu Oltchim, reprezentantii CFR Marfa au declarat, pentru NewsIn, ca acesta va acoperi atat transporturile interne, cat si cele internationale ale producatorului de ingrasaminte, fiind prognozate a fi transportate circa 500.000 de tone/anual, in valoare de 30-31 milioane lei anual.

 "Ca si alte societati de pe piata romaneasca, CFR Marfa a fost constransa si in anul 2010 sa ia masuri drastice in vederea redresarii activitatii, pentru a avea sansa reintoarcerii la un grafic de crestere normala.

In aceasta perioada, piata transportului feroviar de marfa s-a redimensionat, fapt ce duce la o maturizare a acesteia, iar in noile conditii, CFR Marfa urmareste dezvoltarea permanenta a relatiilor cu clientii prin fidelizarea si pastrarea celor existenti si atragerea de noi parteneriate, toate aceste fiind posibile doar prin adoptarea unor politici comerciale flexibile", a declarat directorul general al CFR Marfa, George Micu.

#cfr, #marfa, #transport, #oltchim, #lemarco , #stiri CFR