Cum sa-i cheltuiesti - Editie de weekend
Login / Signup Comunitate
HOT TOPICS

CFR Marfa semneaza un nou Contract Colectiv de Munca pentru 2011

CFR Marfa semneaza un nou Contract Colectiv de Munca pentru 2011

CFR Marfa anunta ca marti a fost semnat noul Contract Colectiv de Munca valabil pentru anul 2011, in urma negocierilor colective purtate intre administratie si partenerii sociali, potrivit NewsIn.

Potrivit CFR Marfa, toate federatiile sindicale reprezentative la nivelul SNTFM CFR Marfa au cazut de acord asupra clauzelor noului Contract Colectiv de Munca.

Contractul colectiv de munca cuprinde clauze referitoare la contractul individual de munca, angajarea, conditiile de munca si salarizare ale personalului, timpul de munca si odihna, drepturile si obligatiile reciproce ale partilor in promovarea unor relatii de munca echitabile, de natura sa asigure protectia sociala a salariatilor, drepturile sindicatelor si ale reprezentantilor salariatilor, calificarea, recalificarea, pregatirea si perfectionarea profesionala.


In 8 februarie, peste 700 de lideri de sindicat ai feroviarilor din toata tara s-au strans la Regionala Bucuresti, nemultumiti ca nu au semnat noi contracte de munca, dupa ce cele vechi au expirat la 31 ianuarie.


Presedintele Federatiei Sindicale Miscare Comercial, Gheorghe Fratica, declara, dupa finalizarea discutiilor din Consiliul National, ca reprezentantii regionalelor au hotarat declansarea conflictului de munca.


"Cei peste 700 de lideri din Miscare Comercial sunt nemultumiti de faptul ca nu au semnat un nou contract colectiv de munca si nu sunt de acord cu programele de restructurare si disponibilizarile de la calea ferata", spunea Fratica. 

Sursa: Business24.ro

Loading from
 

Liderii de la sindicatul de la marfa isi bat joc ??? statia Sime

Liderii de la sindicatul de la marfa isi bat joc ???
statia Simeria cu 17 ingineri ??? incarcari cu zero ? statia Mintia 2ingineri plus sefi , incarcari 0 ,dar cu descarcari si lucratori adica 8 manevranti , 6 sefii de manevra si 12 magazinerii Siiacum statia Petrosani 5 sefi tura ?? nu se stie ce fac dar iau bani pe post de sefi , 2 ingineri corect , 10 magazineri din care pleaca 7 ca sunt sefi slava domnului , 4 casieri din care ramane unul plus unul verificator {alt sef} 10 manevranti din care ramanem 4 si 8 sefi de manevra din care pleaca 4 . intrebare cine ramane in statie in afara celor angajati in ultimii 5 ani de partidul de gugernamint ?

 

da ai perfecta dreptate aamelia la fel si in st arad sunt o grama

da ai perfecta dreptate aamelia la fel si in st arad sunt o gramada care taie frunze la caini si iei vor ramane si noi de jos plecam dupa 21 de anii de cfr si mai ramin si cei ang recent de 3anii si mai avem si doi instr din care una fara studiile necesare dar cu pile si amanta sefilor,asta e rominia pdl