Feroviarii intra in greva de avertisment vineri

Marti, 22 Martie 2011, ora 12:51
1540 citiri
Feroviarii intra in greva de avertisment vineri

Prim-vicepresedintele Federatiei Miscare - Comercial, Ion Molea, a declarat, marti, ca o noua greva de avertisment va fi declansata vineri, de data aceasta de patru ore, intre 7.00 si 11.00, pentru ca la CFR Calatori si CFR Infrastructura nu au fost semnate contractele colective de munca, potrivit NewsIn.

"Declansarea acestei actiuni, cu oprirea trenurilor la nivel national, timp de patru ore, a fost hotarata astazi (marti, n.r.) in cadrul consiliului national si chiar daca duminica au fost aprobate bugetele companiilor feroviare, contractele colective nu au fost semnate. Declansarea unei astfel de actiuni inseamna un necontrol din partea ministerului transporturilor asupra oamenilor. Astazi vor pleca instiintarile in toata tara, la toate regionalele si la ministerul transportuilor si catre conducerile CFR, prin care vor fi anuntati de greva de patru ore", a declarat Molea.

La greva de avertisment a feroviarilor, care a avut loc in 16 martie, intre orele 7.00 si 9.00, 365 de trenuri de calatori si 96 de marfa au stationat in acest interval in gari si halte.

#greva de avertisment a feroviarilor, #greva, #CFR greva de avertisment , #stiri CFR