Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Florian Raimund Kubinschi este noul presedinte al CFR SA

Florian Raimund Kubinschi este noul presedinte al CFR SA


Noul presedinte al Consiliului de Administratie CFR va fi Florian Raimund Kubinschi, dupa ce Sorin Mindrutescu si-a dat demisia din aceasta functie luna in septembrie.

Florian Kubinschi, care era deja membru al Consiliului de Administratie al CFR din 15 aprilie 2013, alaturi de George Micu, Enache Jiru si Sebastian Tcaciuc, activeaza in domeniul bancar, unde detine functia de vicepresedinte la Volksbank, se arata intr-un comunicat de presa al CFR.

Anterior, Kubinschi a ocupat posturile de vicepresedinte executiv MKB Romexterra Bank si CFO Banca Tiriac, devenita ulterior HVB Tiriac.

Sorin Mindrutescu, CEO Oracle Romania, si-a anuntat demisia atat din functia de presedinte, cat si din cea de simplu membru al Consiliului de Administratie CFR, pe 18 septembrie, din motive personale.

Echipa manageriala a Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA va continua programul de eficientizare a activitatii companiei, prin aplicarea de masuri legislative si administrative, astfel incat sa fie respectate angajamentele asumate de Guvernului Romaniei in fata institutiilor internationale, se precizeaza in comunicatul CFR.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1906 ori