Florian Raimund Kubinschi este noul presedinte al CFR SA

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 14:27
2717 citiri
Florian Raimund Kubinschi este noul presedinte al CFR SA

Noul presedinte al Consiliului de Administratie CFR va fi Florian Raimund Kubinschi, dupa ce Sorin Mindrutescu si-a dat demisia din aceasta functie luna in septembrie.

Florian Kubinschi, care era deja membru al Consiliului de Administratie al CFR din 15 aprilie 2013, alaturi de George Micu, Enache Jiru si Sebastian Tcaciuc, activeaza in domeniul bancar, unde detine functia de vicepresedinte la Volksbank, se arata intr-un comunicat de presa al CFR.

Anterior, Kubinschi a ocupat posturile de vicepresedinte executiv MKB Romexterra Bank si CFO Banca Tiriac, devenita ulterior HVB Tiriac.

Sorin Mindrutescu, CEO Oracle Romania, si-a anuntat demisia atat din functia de presedinte, cat si din cea de simplu membru al Consiliului de Administratie CFR, pe 18 septembrie, din motive personale.

Echipa manageriala a Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA va continua programul de eficientizare a activitatii companiei, prin aplicarea de masuri legislative si administrative, astfel incat sa fie respectate angajamentele asumate de Guvernului Romaniei in fata institutiilor internationale, se precizeaza in comunicatul CFR.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Florian Kubinschi Raimund CFR, #Florian Kubinschi presedinte CFR, #Consiliu Administratie CFR Kubinschi , #stiri CFR