Gara de Nord transmite online tabela de plecari si sosiri ale trenurilor

Joi, 27 Iunie 2013, ora 10:08
6704 citiri
Gara de Nord transmite online tabela de plecari si sosiri ale trenurilor

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA a lansat oficial un serviciu online de informare a calatorilor, prin care acestia pot afla in timp real ora de sosire sau de plecare a trenurilor in/din Gara de Nord si a paginii de Facebook a Garii de Nord.

Pe pagina de internet http://www.cfr.ro/webcam.php, calatorii pot vizualiza tabela de plecari si sosiri din Gara de Nord si pot astfel afla, prin actualizarea sistemului la fiecare minut, date complete despre rangul si numarul trenului, linia de sosire sau plecare a trenurilor, ruta de calatorie, ora de sosire/plecare, precum si minutele de intarziere.

Acest sistem online are drept scop informarea calatorilor in mod transparent si in

timp real despre ora de sosire sau de plecare a trenurilor in/din Gara de Nord, se mentioneaza intr-un comunicat al CFR.

In perioada 19-25 iunie 2013, perioada de proba a acestui proiect, Tabela

sosiri-plecari Bucuresti Nord Gr A a inregistrat peste 9000 de accesari directe.

In plus, CFR a lansat si pagina de facebook a Garii de Nord www.facebook.com/GaraDeNordBucuresti, care a fost creata pentru persoanele care doresc sa cunoasca Gara de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic si cultural.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tabela sosiri Gara Nord, #mersul trenurilor Gara Nord, #plecari trenuri Gara Nord, #lansare Facebook Gara Nord , #stiri CFR