Termenul de depunere a ofertelor pentru CFR Marfa, prelungit

Duminica, 21 Aprilie 2013, ora 09:42
1292 citiri
Termenul de depunere a ofertelor pentru CFR Marfa, prelungit

Mai multe termene ale licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa au fost decalate, compania castigatoare urmand sa fie anuntata pe 26 iunie.

Potrivit unui anunt postat sambata pe site-ul Ministerului Transporturilor, documentele de precalificare se pot depune pana la data de 8 mai, ora 16.00, fata de 22 aprilie ora 16.00, cum a fost stabilit initial.

Deschiderea documentelor va avea loc 9 mai, ora 11.00 la sediul Ministerului Transporturilor, fata de 23 aprilie in procedura initiala, iar pana pe 15 mai, ora 12.00, se analizeaza documentele si va fi publicata o lista scurta cu potentialii investitori, precum si lista celor respinsi. Initial, termenul pentru publicarea listei scurte fusese 29 aprilie.

Termenul stabilit initial pentru depunerea ofertelor celor inscrisi pe lista scurta, 8 mai, a fost decalat pentru 27 mai, ora 10.00 la sediul Ministerului Transporturilor, iar din 28 mai comisia de privatizare va purta negocieri cu fiecare ofertant in parte.

Pentru participarea la licitatia cu oferta in plic, documentele trebuie depuse de potentialii cumparatori pana cel tarziu in data de 19 iunie, ora 12.00, iar in data de 26 iunie, ora 11.00, la sediul ministerului, Comisia de privatizare va deschide plicurile depuse de ofertantii prezenti si va stabili castigatorul licitatiei.

Pretul de pornire al licitatiei pentru 51% din actiunile CFR Marfa este de aproape 800 de milioane de lei, iar dosarul de prezentare poate fi achizitionat contra sumei de 10.000 de euro sau echivalent in lei.

Participantii trebuie sa depuna 10.000 de euro sau echivalent in lei prin ordin de plata la Trezorerie sau intr-un cont de la Eximbank pentru documentele pentru licitatie, iar in cazul precalificarii vor trebui sa mai plateasca o taxa de 5.000 de euro pentru a consulta camera de date.

Dupa finalizarea procesului de privatizare, statul ramane cu 49% din actiunile companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#privatizare cfr, #vanzare CFR, #privatizare companii stat CFR Marfa , #stiri CFR