Manescu incepe anchetele la cele trei companii CFR

Joi, 26 Septembrie 2013, ora 12:13
1409 citiri
Manescu incepe anchetele la cele trei companii CFR

Ministrul Transporturilor Ramona Manescu a demarat trei anchete la CFR SA, CFR Calatori si CFR Marfa si a trimis joi Corpul de Control al Guvernului la cele trei companii pentru a investiga posibile nereguli.

Ramona Manescu vrea sa afle astfel daca situatia din realitate corespunde cu cea din rapoartele pe care le detine in acest moment.

Ministrul Transporturilor a dispus vineri eliberarea din functie a secretarului de stat Cristian Ghibu, dupa ce acesta a semnat contractul de privatizare al CFR Marfa.

Ghibu a fost si seful comisiei de privativare a CFR Marfa, precum si cel care a coordonat activitatea Transporturilor in perioada interimatului lui Victor Ponta, dupa demiterea lui Relu Fenechiu.

Cristian Ghibu a fost numit in functie de Relu Fenechiu. Marti, Ramona Manescu a anuntat ca sustine reluarea constructiei unei linii de metrou intre Gara de Nord si Otopeni, desi, cu cateva luni inainte, Fenechiu a declarat ca urmeaza sa renunte la proiect, deoarece acesta ar fi unul neprofitabil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#control companii CFR, #ancheta Ministerul Transporturilor CFR, #Manescu Corp Control CFR , #stiri CFR