Pasajul de la Pipera va fi reabilitat

Joi, 21 Mai 2009, ora 17:10
2192 citiri
Pasajul de la Pipera va fi reabilitat

Ministrul Transporturilor Radu Berceanu a declarat, joi, ca s-a elaborat un program de lucrari la pasajul de pe calea ferata de la Pipera, astfel incat sa nu existe intarzieri ale trenurilor care merg spre Litoral, transmite corespondentul NewsIn.

"La Pipera trebuie sa facem cateva lucrari pentru ca trenurile sa mearga cu viteza normala in secolul XXI. Acest lucru va crea un oarecare disconfort. Noi am facut un program ca momentele in care se produc anumite intreruperi sa fie cat mai scurte ca in momentul in care trec trenurile de calatori cu destinatia litoral sa nu fie impedimente.

Trebuie sa vedem daca programul pe care l-am creat noi va functiona si in primele saptamani, daca vom constata anumite incurcaturi, vom face si alte schimbari.

Incercam sa nu intarziem foarte mult, dar in acelasi timp sa putem sa continuam mai ales in perioada asta de vara, cand se poate lucra foarte usor. Acest proiect in 2010 se incheie si nu mai putem sa tragem bani si nu as vrea sa pierdem vreun ban", a declarat Radu Berceanu.

Ministrul Transporturilor
a mai precizat ca programul de lucrari a fost discutat impreuna cu reprezentantii Companiilor CFR Infrastructura, Calatori si Marfa.

Noi am discutat cu toti cei implicati sa gasim formula care sa fie optima pentru a inlatura toate dezideratele si sa finalizam repede reparatiile dar nici sa nu incurcam foarte mult traficul", a mai precizat ministrul Radu Berceanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pasaj, #Berceanu, #Pipera , #stiri CFR