Pedersen & Partners va recruta managerii pentru companiile de stat

Marti, 11 Octombrie 2011, ora 20:57
2963 citiri
Pedersen & Partners va recruta managerii pentru companiile de stat

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) a semnat marti cu compania Pedersen & Partners Consulting contractul de consultanta pentru recrutarea de personal de conducere, acordata institutiei pentru companiile din subordine, potrivit Mediafax.

"In urmatoarea perioada, Pedersen&Partners Consulting va acorda Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri consultanta de specialitate in alcatuirea caietelor de sarcini si organizarea licitatiilor prin care vor fi desemnate companiile de recrutare resurse umane, ce vor selecta candidatii pentru posturile de manageri la companiile aflate in subordinea ministerului", se arata intr-un comunicat MECMA.

Subsidiara din Romania a companiei daneze de executive search Pedersen & Partners a fost unul din ofertantii pentru acest proiect, alaturi de Agentia de Servicii Profesionale SRL si asocierea dintre firma lui George Butunoiu Group SRL si casa de avocatura Biris Goran.

Pedersen & Partners a fost infiintata in 2001 si este una dintre cele mai mari companii de executive search din regiune.

Guvernul si FMI au decis ca in acest an sa fie numiti manageri privati la noua companii de stat, urmand ca anul viitor lista acestor companii sa fie suplimentata cu sase societati, releva ultima scrisoare de intentie convenita de cele doua parti.

Primele companii de stat pentru care vor fi angajati manageri privati sunt Posta Romana, Tarom, CFR Marfa, Electrificare CFR, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, Electrica Furnizare, Hidroelectrica, Romarm si Oltchim.

Acelasi document releva ca anul viitor vor fi numiti manageri privati la alte sase companii, respectiv CFR, CFR Calatori, Nuclearelectrica, Transgaz, Transelectrica si Romgaz.

Scrisoarea de intentie a aprobata de Guvern la jumatatea lunii septembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#pedersen partners consulting, #management privat companii stat, #consultanta, #management privat , #stiri CFR