Peste 30 milioane dolari tranzactionati la BRM in cursul lunii iulie

Marti, 08 August 2006, ora 10:32
1014 citiri

In luna iulie 2006, in ringul Bursei Romane de Marfuri si al punctelor de lucru din teritoriu, s-au desfasurat 177 proceduri de achizitii si vanzari in valoare de 30,7 milioane dolari. Valoarea totala a diferentelor favorabile de pret obtinute pentru autoritatile contractante s-a cifrat la 2,6 milioane dolari.In perioada analizata, in ringul BRM s-au desfasurat 64 proceduri de achizitii si vanzari in valoare de 24,8 milioane dolari. Valoarea totala a diferentelor favorabile de pret obtinute pentru autoritatile contractante ale BRM s-a cifrat la 1,5 milioane dolari.

Terminalele BRM au organizat, in luna iulie, un numar de 113 proceduri de achizitii si vanzari in valoare de 5,9 milioane dolari. Valoarea totala a diferentelor favorabile de pret obtinute pentru autoritatile contractante s-a cifrat la 1,1 milioane dolari.

In functie de valoarea de tranzactionare inregistrata in cursul lunii iulie, topul terminalelor BRM situeaza pe primul loc Terminalul Prahova, care a organizat proceduri de achizitii in valoare de 1,6 milioane dolari, urmat de Terminalul Timisoara cu o valoare de tranzactionare cifrata la 1 milion dolari si de Terminalul Cluj care a organizat 18 licitatii insumand o valoare de tranzactionare de 875.000 dolari.

In perioada 31 iulie - 4 august, in ringul BRM si al terminalelor din teritoriu, s-au desfasurat 35 proceduri de achizitii si vanzari in valoare de 6,3 milioane dolari.

Valori semnificative ale contractelor de achizitii si vanzari desfasurate in ringul BRM au fost inregistrate de CNCF CFR SA, cu o valoare tranzactionala de 2 milioane dolari si Imbunatatiri funciare SA care a achizitionat piese schimb pentru utilaje terasiere, in valoare de 1,5 milioane dolari.

Topul punctelor de lucru ale BRM in teritoriu, realizat pentru intervalul 31 iulie - 4 august 2006, situeaza pe primul loc Terminalul Iasi cu o valoare contractuala de peste 1 milion dolari, urmat de Timisoara cu aproape 430.000 dolari si Constanta cu 310.000 dolari.

Luminita Mate

Bursa Romana de Marfuri